Каструля виконана з високоякісної нержавіючої сталі.

В комплект мультифункціональної каструлі з кошиком і ветчінніцей BROWIN   входить окороковарка ємністю 1,5 кг, вкладиш-сито і кришка з загартованого скла з отвором для виходу пари.

Спеціальне багатошарове термічне дно оптимально проводить тепло.

Виріб призначений для приготування страв на плитках різної системи (газових, електричних, індукційних).

Спеціальна корзина не дає окороковарке торкатися безпосередньо на дно каструлі, що дуже сприяє процесу пропарювання м'яса.

Під час пропарювання м'яса в окороковарке не слід накривати її кришкою, так як це може викликати запітніння термометра (рекомендується використовувати термометр, котрий не входить в комплект набору).

Слід безперервно перевіряти рівень води в каструлі і в разі його зниження заповнювати, доливаючи воду.

Примітка!

  •                                       • Під час готування каструля завжди повинна знаходитися в місці, недоступному для дітей, які повинні тоді перебувати на безпечній відстані.
  •                                       • Деякі елементи пристосування в ході готування можуть бути сильно гарячими, існує небезпека отримання опіків.
  •                                       • Ніколи не залишайте на вогні каструлю без вмісту і не ставте пучтую каструлю на теплу конфорку.
  •                                       • Підбирайте відповідай розмір конфорки таким чином, щоб вогонь або джерело тепла стосувався Нолькена низу вироби і не охоплював боків каструлі.
  •                                       • Завжди перед початком готування витирайте досуха низ вироби, особливо при використанні керамічної, галогенною або індукційної кухонної плити, в іншому випадку каструля може прикипіти до плити.
  •                                       • Виріб слід використовувати тільки згідно керівництву по експлуатації. Будь-який інший спосіб експлуатації не відповідає її призначенню виробу.
  •                                       • Ніколи не підігрівати порожні каструлі і сковорідки.
  •                                       • Після кожного використання слід вимити внутрішнє і зовнішнє покриття губкою в теплій воді з додаванням миючого засобу. Ретельно обполосніть і просушіть виріб.
  •                                       • Не слід використовувати шорсткі, дротові губки і абразивні порошки для скобления.
  •                                       • Не слід поливати розігріту сковороду холодною водою і занурювати її в холодну воду. Різка зміна температури може стати причиною деформації дна.
  •                                       • Чи не мочити у воді занадто довго зовнішню поверхню сковороди через наявність алюмінієвих кріплень (наприклад, заклепок). Завжди старанно висушувати всі елементи пристосувань для готування.

СХЕМА ПРИСТРОЇ:

1.сосуд ветчінніци

2.пріжімная пластина

3.пружіна

4.кришка

Перед першим застосуванням ветчінніцу вимити гарячою водою або в посудомийній машині, ретельно прополоскати і висушити. Посудина ветчінніци (№ 1) наповнити підготовленим м'ясом. Зверху на м'ясо покласти притискну пластину (№ 2). Притискна пластина повинна бути встановлена ​​опуклою стороною вгору. На опуклу частину притискної пластини встановити пружину (№ 3) гвинт відповідно до схеми. Всі разом накрити кришкою (№ 4). Ветчінніцу помістити в каструлю з гарячою водою, залишити на водяній бані на 2-3 години (в залежності від виду м'яса). Залишити посудину до охолодження, вийняти м'ясо з ветчінніци.

Примітка: Не ставте страви прямо на тарілку вогню або нагрівання

Перед тим, як вставляти м'ясо, його можна обтягнути сіточкою для копчення, яку пропонує компанія BROWIN

Ветчінніцу можна мити в посудомийній машині

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО БЕЗПЕКИ

Ветчінніца для виготовлення шинки, шинки, рульки. Використовувати пристрій не за призначенням заборонено.

Пристрій не годиться для дитячих ігор.

Упаковка повинна бути утилізована відповідно до положень, що діють на території Польщі