Кондитерське приладдя 

Немає жодного товару в цій категорії.

Підкатегорії

  • Тортовниці та підставки

    Тортівниці і підставки для торта - це зручні пристосування, які дозволять акуратно і правильно переносити і подавати кондитерські вироби. Асортимент посуду для подачі тортів вражає. Ми розповімо, на що варто звертати увагу тим, хто планує купити тортівницю і підставку під торт.

    Що враховувати при покупці

    Важливо розуміти, чим тортовница відрізняється від підставки для торта. Перший варіант посуду призначений для перенесення і зберігання кондитерських виробів. Являє собою закривається прозорою кришкою ємність, що дозволяє акуратно зберігати випічку. Підставка під торт використовується для естетично привабливою подачі випічки. Розглянемо всі варіанти такого посуду більш детально.
    Тортівниці, незалежно від форм і розмірів, бувають пластиковими та скляними. Плюсом пластикових вважається доступна ціна, скляних - стильний зовнішній вигляд.
    Якщо розглядати підставки, можна виділити наступні моделі:
    1. крутяться: ідеально підходять для декорування. Кут нахилу платформи стенду змінюється, що дозволяє максимально якісно оформити кондитерський виріб. Обертові моделі можуть не варто використовувати для подачі.
    2. Некрутящіеся на ніжці: такий посуд можна купити не тільки для декорування, а й для подачі випічки.
    3. 2-х (3-х) -ярусние: відмінний варіант для сервірування цукерок, капкейков, тістечок та інших солодощів. Також несколькоярусние підставки використовуються для подачі весільних тортів.
    Кращі приналежності для кондитерських виробів пропонуються такими відомими в Україні виробниками як Empire, DunyaPlasticі іншими.

    Де замовити з швидкою доставкою та за вигідною ціною?

    Інтернет-магазин «Метелка» пропонує якісні приналежності для оформлення і подачі випічки. Ціни, асортимент і якість обслуговування приємно здивують.

  • Кондитерські насадки, шприці

    Кондитерський мішок - це недороге, але практичне пристосування, що значно спрощує декорування улюбленої домашньої випічки кремом. Оснащується певним переліком насадок, що дозволяє формувати різноманітні декоративні елементи на тортах, тістечках, кексах. Розповімо, як правильно вибрати кондитерських мішок для домашнього та професійного використання.

    Основні характеристики, на які потрібно звертати увагу

    Умовно всі кондитерські мішки можна розділити на одноразові і багаторазові. Одноразові продаються по кілька штук (у вигляді наборів). Виготовляють такі мішечки з поліестеру або щільного паперу. Їх можна оснастити будь-якими насадками з нержавіючої сталі. Це відмінний вибір, якщо ви працюєте з щільним кремом або збитими вершками. Для рідких складів такий варіант не підійде.

    Багаторазові кондитерські мішки виготовляють з міцних матеріалів, що легко піддаються миттю. Кращі приклади - силікон, щільна тканина і вініл. Мішечки з цих матеріалів при правильному використанні досить довго служать, дозволяючи красиво оформляти улюблену випічку.

    Щільні мішки з насадками переважно вибирати для роботи з повітряними тістечками, капкейк, мусами і рідким тестом.

    Характеристики якісного виробу:

    • Надійні шви;
    • Зовнішнє прикріплення насадок;
    • Достатній обсяг.

    Увага! Якщо ви тільки вчитеся працювати з солодкими масами, рекомендуємо вибирати мішечки для одноразового використання.

    Де купити за кращою вартості в Україні?

    В інтернет-магазині «Метелка» ви зможете купити будь-які аксесуари для випічки і десертів за вигідними цінами. Наш асортимент регулярно поповнюється новинками. Замовити потрібні речі можна з будь-якого міста, так як ми пропонуємо оперативну доставку по всій країні.

  • Кондитерські інструменти

    Тим, хто звик вдома випікати торти, печиво, кекси, тістечка і багато іншої солодку випічку, точно не вдасться обійтися без різноманітних кондитерських інструментів. До них відносять спеціальні форми-слайсери для бісквітів, пристосування для формування декору з крему, качалки для тіста, кулінарні шпателі та інше. Правильно користуючись такими пристроями, можна без праці готувати не тільки смачні, але і естетично привабливі вироби з тіста. Більш докладно розповімо про призначення різних інструментів, що використовуються в приготуванні випічки.

    Для чого потрібні кондитерські інструменти: короткий огляд функцій

    Багато господинь випікають будинку бісквітні торти. Кращим помічником в такій справі стане форма-слайсер. Вона дозволяє не тільки спекти гарний і пишний бісквіт, але і акуратно нарізати його на коржі. Відмінний приклад: регульована форма-слайсер Kamille, укомплектована ножем. Також для нарізки бісквіта можна купити кондитерську струну.

    Для розкочування тіста знадобляться качалки з зручними ручками. Бажано, щоб пристосування було виготовлено з матеріалу, до якого не прилипає тісто. Відповідний варіант - силіконова скалка.

    Домашню випічку можна без праці прикрашати квітами з крему і мастики. Для виготовлення кондитерського декору необхідні спеціальні інструменти:

    • Ножиці для кондитерських квітів;
    • Набори інструментів для роботи з мастикою;
    • Валики для набивання візерунків;
    • Шпателі для тортів.

    Різноманітні пристосування для кондитерських виробів зручно і вигідно замовляти у одного продавця.

    Де купити недорого в Україні?

    Кондитерські інструменти пропонуються за невисокими цінами в інтернет-магазині «Метелка». В каталозі покупець знайде найрізноманітніші пристосування для випічки. Можна замовити доставку замовлення в будь-яке місто, а покупцям з Одеси доступний самовивезення.
  • Форми для десертів

    Приготований за всіма правилами десерт буде виглядати не так апетитно, як би вам хотілося, якщо не надати йому красиву форму. Якщо ви любите радувати гостей домашніми кексами, тортами, печивом і мусами, саме час поповнити свою колекцію форм для десертів і випічки. Розповімо, як правильно вибирати такі пристосування для кухні.

    Які форми для десертів і випічки купити?

    У першу чергу рекомендуємо звертати увагу на розмір виробів. Так, великі форми ідеально підійдуть для приготування бісквітів, кексів, коржів для тортів. Наявність розсувного механізму дозволить акуратно витягувати випічку.
    Маленькі форми підійдуть для приготування та подачі мусів, запіканок, печива, маффинов. Також невеликі рамки можна використовувати для красивої подачі розсипчастих гарнірів.
    Якщо вам необхідна форма для бісквіта, рекомендуємо звернути увагу на модель, що має спеціальні розрізи. Вони дозволять швидко і без пошкоджень нарізати приготоване виріб на коржі.
    Плануючи купити форму і штамп для печива, м'яких десертів, наприклад, мусів і пудингів, віддавайте перевагу моделям, оснащеним пресом. Цей елемент дозволить акуратно оформляти страви.
    Якісні форми для десертів, незалежно від розміру та додаткових функцій, виготовляють з міцної харчової нержавіючої сталі. Матеріал не вступає в реакцію з іншими речовинами і легко піддається очищенню. Також хорошим вибором для кухні стануть силіконові форми.

    У якому інтернет-магазині замовити за привабливою ціною?

    Наш інтернет-магазин «Метелка» пропонує своїм покупцям наступні переваги: ??

    • Різноманітний асортимент недорогих товарів для дому та кухні;
    • Низькі ціни на найбільш затребувані позиції;
    • Оперативна доставка по всій Україні.
    Якщо вам потрібна допомога у виборі форм для печива, звертайтеся до наших менеджерів.
  • Качалки
Кондитерське приладдя

Для домашнього приготування красивих і смачних кондитерських виробів, випічки, десертів потрібні спеціальне приладдя. Вони спрощують роботу з кремами, тестом, мастикою і іншими компонентами, з яких отримують солодощі. Кондитерські аксесуари, що поєднують в собі практичність, надійність, зручне використання і вигідну вартість, можна замовити в ін...

Для домашнього приготування красивих і смачних кондитерських виробів, випічки, десертів потрібні спеціальне приладдя. Вони спрощують роботу з кремами, тестом, мастикою і іншими компонентами, з яких отримують солодощі. Кондитерські аксесуари, що поєднують в собі практичність, надійність, зручне використання і вигідну вартість, можна замовити в інтернет-магазині «Метелка». Ми продаємо товар по всій Україні, радуючи покупців регулярним оновленням асортименту.

Для чого потрібні приналежності для приготування кондитерських виробів

Сучасні аксесуари для випічки, декорування та сервірування тістечок, тортів, печива, десертів, морозива - це не просто модні предмети для вашої кухні. Є ряд причин, за якими стоїть без зайвих роздумів купити хоча б мінімальний набір приладдя:

  1. Дозволяють працювати з кремом, формуючи з нього квіти, крапельки, сердечка і інші прикраси тортів і тістечок.
  2. Спрощують розкочування тіста і формування заготовок з нього.
  3. Необхідні для правильної і красивої подачі готових виробів з тіста, безе і т.д.
  4. Використовуються для точного вимірювання кількості продуктів.

Використання кондитерських приладдя на кухні забезпечує акуратну роботу з кулінарними інгредієнтами, завдяки чому можна підтримувати чистоту і порядок на кухні.

Популярні кондитерські аксесуари

В каталозі ви знайдете недорогі, але цікаві кондитерські аксесуари:

  • посуд для сервірування і багато іншого.

Можна недорого замовити товар від таких виробників як Biowin, Dynasty, Fissman, Maestro.

Вибираємо надійного продавця

Кондитерські аксесуари за низькими цінами можна купити в «волоть». Робіть замовлення на будь-який товар, який сподобався з будь-якої точки України, вибирайте оптимальний спосіб доставки і оплати. Кращі помічники для кухні доступні кожному нашому покупцеві!
Докладніше