Ковбасні шприци 

Товарів у наявності: 15
Швидкий перегляд
3 069 грн 3 100 грн -1% В наявності
KM 6507
1 Відгуки

3 069 грн 3 100 грн -1%
Знижена ціна!
Показані 1 - 15 із 15 пунктів
Ковбасні шприци
Виготовлення домашніх якісних сосисок, паштетів, сардельок - просте завдання сьогодні, а все завдяки шприців для набивання ковбас. Це пристосування, що мають просту конструкцію, призначені для правильного і швидкого приготування улюблених м'ясних страв. Пристрої мають різну конструкцію, що дозволяє вибрати оптимальний варіант для будинку або да...
Виготовлення домашніх якісних сосисок, паштетів, сардельок - просте завдання сьогодні, а все завдяки шприців для набивання ковбас. Це пристосування, що мають просту конструкцію, призначені для правильного і швидкого приготування улюблених м'ясних страв. Пристрої мають різну конструкцію, що дозволяє вибрати оптимальний варіант для будинку або дачі. Якщо ви бажаєте придбати зручний шприц для набивання ковбас недорого за демократичною ціною, в інтернет-магазині «Метелка» ви гарантовано зробите вдалу покупку.

Класифікація

Шприци для набивання ковбас бувають:


1. Горизонтальними: такі пристрої характеризуються простим відходом. При обробці м'яса в такому пристосуванні не залишається фарш. До недоліків горизонтальних моделей то, що з такими пристроями потрібно працювати над приготуванням м'ясних страв, залучаючи помічника.

2. Вертикальними: кухонний пристрій просте в застосуванні і підготовці до експлуатації. Однак при роботі з ним всередині корпусу можуть залишатися частинки м'яса.

Силіконовий ущільнювач - необхідна деталь, якщо планується виготовлення м'ясних виробів з рідкого (емульсійної) фаршу.

В інтернет-магазині ви можете купити і інші кухонні товари для виготовлення ковбас, сардельок і сосисок. Найбільш затребуваний - органічна плівка (оболонка), яка має гарну міцність і екологічною чистотою.

Пристосування можна купити недорого в кухонних наборах, які включають шприци для набивання ковбас. Вироби представлені такими виробниками як Biowin, Empire.

Де купити за демократичною ціною?

«Метелка» - це відмінний вибір, якщо ви хочете замовити недорого популярні товари для будинку. Купити вподобану річ можна за вигідною ціною зі швидкою доставкою в будь-яке місто України. Асортимент постійно оновлюється, за чим можна стежити на сайті. Товар, який сподобався в и можете купити, перебуваючи в будь-якому куточку країни. Доставка здійснюється в Київ, Одесу, Дніпро, Львів і будь-яке місто України.

Докладніше