Термоси і зберігання продуктів 

Товарів у наявності: 61

Підкатегорії

  • Ланч-бокси

    Ланч бокс давно перестав бути лише модним аксесуаром. Це незамінний придбання для тих, хто, перебуваючи поза домом, бажає харчуватися власноруч приготованими улюбленими стравами. Ланч-бокс компактних розмірів поміститься в будь-який рюкзак або сумку. Користуватися ним можуть і дорослі, і діти. Якщо ви бажаєте придбати за невисокою ціною якісний ланч-бокс марки N'oveen, Kamille, S & amp; T, в каталозі інтернет-магазину «Метелка» ви гарантовано знайдете необхідний товар.

    Який контейнер для обіду замовити?

    Перша характеристика практичною посуду, в якій їжу можна носити з собою - тип страв, які ви віддаєте перевагу є поза домом. Для повноцінного обіду, що включає суп (бульйон), гарнір, м'ясне (рибне), необхідно купити ланч-бокс, розділений на кілька місткий секцій.

    Компактність - необхідна характеристика ємності для готової їжі. Зверніть увагу на те, в який сумці ви плануєте носити обід. Ідеально, щоб ланч бокс горизонтально і стійко розміщувався всередині.

    Силіконова ємність для страв - кращий варіант. Харчовий силікон витримує різкі коливання температур, а також не виділяє шкідливі речовини. Вироби з цього матеріалу можна підігрівати в мікрохвильовій печі.

    Додаткові функції

    Універсальний ланч бокс має наступні характеристики:

    1. Підігрів: модель оснащується компактним електронагрівачем, що дозволяє підтримувати їжу в теплому стані. Страви нагріваються протягом 10-20 хвилин.
    2. Столові прибори: контейнер може оснащуватися відсіком, в якому є силіконова ложка і виделка.
    3. Термосумка: дозволяє зручно переносити ланч-бокс, що актуально в подорож.

    Де купити за вигідною вартості?

    Недорого замовити зручний ланч бокс, в тому числі і з підігрівом, можна в інтернет-магазині «Метелка». Ви купити цю практичну річ для себе або ж на подарунок близькій людині.
  • Термоси харчові

    Для правильного зберігання свіжоприготовлених страв, які ви хочете взяти з дому на роботу або в подорож, важливо купити якісний термос для харчових продуктів . Розповімо, як правильно вибрати такий товар і яким виробникам варто довіряти.

    Який харчової термос купити за вигідною ціною?

    Термос для свежеприготовленной їжі - це металева ємність, що включає корпус, внутрішню колбу, пробку і кришку. Вакуум, що знаходиться між колбою і корпусом, сприяє підтримці первісної температури харчових продуктів і страв. Користуються високим попитом моделі термосів, укомплектованих ручками для перенесення і чашками. Також є варіанти, в комплект до яких входять столові прилади. Подібну термопосуду зручно брати в далекі подорожі.

    Плануючи придбати термос для харчових продуктів, звертайте увагу на обсяг ємності. Якщо потрібна посуд для того, щоб брати ланч на роботу, досить ємності місткістю до 0,5 л. Для подорожей і пікніків для всієї родини переважно замовляти моделі об'ємом від 1 л і більше. Бажано, щоб обраний пристосування було укомплектовано декількома ємностями, що нагадують тарілки, що мають різний обсяг.

    Термопосуду обов'язково повинна бути герметичною, що гарантує її безпечну експлуатацію.

    Сьогодні гарна термопосуду за вигідною вартості пропонується такими відомими виробниками як Maestro, Kamille, Fissman.

    Де купити недорогу і якісну посуд для використання поза домом?

    Ласкаво просимо в інтернет-магазин «Метелка»! Тут покупців чекають такі переваги: 

    • демократичні ціни;
    • різноманітний, недорогий і якісний товар для будинку, кухні, дачі;
    • можливість зробити покупку з будь-якого міста України;
    • оперативна доставка замовлень.

    Слідкуйте за нашим асортиментом на сайті.

  • Термоси

    Термос або термобанка - незамінні речі для подорожі, відпочинку на природі, тривалої прогулянки по місту. Надійна ємність з нержавіючої сталі має унікальну властивість - підтримує первісну температуру, аромат і смак будь-яких зігріваючих напоїв. Купити стильний термос - хороша ідея, якщо ви віддаєте перевагу активний спосіб життя. Ласкаво просимо в інтернет-магазин «Метелка», де вас чекає відмінний вибір термобанок, термокружек і пляшок від перевірених виробників за доступними цінами.

    Який купити?

    Замовляючи термос, дотримуйтесь корисних рекомендацій:

    1. У першу чергу визначитеся, для яких цілей плануєте замовляти термоемкості для гарячого чаю, кави, глінтвейну. Якщо це прогулянки по місту або робота, краще купити компактну кухоль або міні-термос місткістю до 0,5 л. Для далеких подорожей переважно купити ємність об'ємом 1,5-2 л.
    2. Оцініть тип і якість кришки. Ідеально, щоб вона оснащувалася клапаном, що дозволяє акуратно наливати вміст в чашки. Також наявність клапана забезпечує якісне підтримання температури напоїв.
    3. Ідеальний термос виготовлений з нержавіючі стали. Цей матеріал не вступає в реакцію з компонентами пиття, має малу вагу і володіє відмінною зносостійкістю.

    Якщо ви купуєте термос дитині, зверніть увагу на дитячу модель, оснащену трубочкою і ергономічними ручками. Ємність також має яскравий забавний дизайн, а її обсяг не перевищує 250 мл.

    Бренди

    Термоси і пляшки, що поєднують високу якість і демократичну вартість, пропонуються такими виробниками як Toscana, Maestro, Empire, Kamille, S & T. Кожен покупець зможе вибрати відповідну для себе модель ємності для гарячого.

    Де придбати недорого?

    Термоси, кружки і багато інших товарів для будинку, подорожей і кухні запропоновані в каталозі інтернет-магазину «Метелка». Наш асортимент регулярно поповнюється новинками, що дозволяє недорого замовляти практичні речі, що спрощують побут.
  • Термокружки

    Термокружка - це стильна і корисна річ, попит на яку зростає з настанням холодів. Індивідуальний міні-термос пропонується в різних дизайнах, тому кожен бажаючий зможе вибрати вподобану річ. Яскраві і оригінальні термокружки за демократичними цінами пропонуються інтернет-магазином «Метелка». Розповімо, як вибрати кращу термобанку, яка буде надійно зберігати первинну температуру напоїв.

    Особливості термокружек

    Термокружки сьогодні пропонуються багатьма продавцями в різних діапазонах цін. Але важливо вибрати річ, яка буде відповідати наступним вимогам:

    - ідеально утримує тепло;
    - зручна;
    - безпечна;
    - компактна;
    - легка.

    При виборі термокружки в першу чергу враховують матеріал, з якого виготовлена ??ємність. Пластикова - найдешевший варіант. Але у такий термокружки є істотний недолік: слабка стійкість до механічних пошкоджень. Пластиковий корпус термокружки зберігає напої в гарячому стані максимум 2 години. Для далеких подорожей це не дуже вдалий варіант. Є також скляні ємності. Вони виглядають привабливо, але можуть розбитися навіть при незначному ударі.
    Кращий варіант - купити термокружку з нержавіючої сталі. Її корпус має 2 стінки, між якими знаходиться вакуумний простір. Виріб оснащується герметичною кришкою і зберігає тепло до 8 годин. До того ж, нержавіюча сталь - ударостійкий матеріал, тому термокружку, виготовлену з нього, можна купувати і для дітей, і для дорослих.
    Купити термокружку можна з будь-якої кришкою:
    клапаном-засувкою - зручна, але її можна випадково відкрити одним клацанням;
    поворотною - класичний надійний варіант, але при недостатньому закручуванні кришки вміст ємності може витекти;
    з кнопковим механізмом - у такий кришки немає недоліків, оскільки вона легко відкривається, але випадково зробити це неможливо.
    Купити термокружку можна в будь-якому дизайні. Наприклад, виріб може нагадувати класичний термос з глянсовою або матовою поверхнею. Стильно виглядають моделі, які своїм дизайном нагадують бляшанку пива або газованої води.
    Доглядати за Термочашки просто. Багато моделей можна мити в посудомийній машині (ця інформація вказується в інструкції до виробу).

    Де придбати недорого?

    В інтернет-магазині «Метелка» ви можете вибрати будь-яку вподобану термочашку і замовити її з будь-якої точки України. Також у нас можна недорого купити посуд, аксесуари для кухні та інші якісні та стильні речі для дому та дачі.
  • Дитячі термоси

    Гарний дитячий термос стане кращим помічником на прогулянці, в школі, поїздці. Зручна ємність, виконана з якісних матеріалів, дозволить далеко від дому пити улюблені напої: чай, морс, компот, воду. В ідеалі сам виріб має бути зручним, безпечним і герметичним. Сьогодні в Україні якісна термопосуду для дитячого харчування і напоїв пропонуються такими виробниками як Toscana, ConBrio, Kamille. Вибираючи дитячий термос, звертайте увагу не тільки на симпатичний дизайн, але і на багато інших важливих характеристики.

    Ідеальний дитячий термос: який він?

    Основні правила вибору:

    1. Для дитини не варто вибирати дуже об'ємну ємність для напоїв. Досить буде дитячого термоса місткістю до 0,5 літра. Річ має зручно поміщатися в спеціальне відділення рюкзака або маминої сумки.
    2. Відразу ж відмовтеся від покупки вироби, оснащеного скляною колбою. При будь-якому необережному поводженні ємність розіб'ється. Оптимально, якщо і колба, і корпус будуть виготовлені з нержавіючої сталі. Такий дитячий термос прослужить багато років поспіль!
    3. Ємність для напоїв повинна бути зручною для щоденного використання. Тому вибирайте модель, кришка якої представлена ??клапаном з трубкової для комфортного пиття. Якщо ви купуєте дитячий термос для маленької дитини, звертайте увагу на наявність ергономічних нековзних ручок. Вони допоможуть максимально зручно користуватися річчю.

    Дизайн - важливий параметр вироби, особливо якщо термопосуду купується для школи. Річ має подобатися дитині і викликати позитивні емоції.

    Де купити за вигідною ціною?

    Стильна, практична і якісна термопосуду для дітей пропонується в асортименті інтернет-магазину «Метелка». Покупців приємно здивують ціни на всі товари для дому, побуту та дачі.

  • Контейнери харчові, судки

    Без правильного і компактного зберігання харчових продуктів неможливо підтримувати порядок на кухні. Красиві, місткі і довговічні контейнери і судки можна купити за вигідною вартості в інтернет-магазині «Метелка». Розповімо, на що звернути увагу, замовляючи посуд для зберігання харчових продуктів.

    Де знадобляться?

    Харчові контейнери і судки можна купити за вигідною ціною не тільки для будинку.

    Де застосовуються:

    1. Зручні контейнери для їжі можуть використовуватися як компактні ємності для ланчу домашнього приготування, який можна брати в офіс.
    2. Замовити такий посуд можна для пікніка.

    На що звернути увагу?

    Будь-який зручний харчової контейнер для зберігання продуктів повинен оснащуватися надійно закривається кришкою. Це дозволить запобігти протікання ємності або поширення запаху її вмісту. Особливо актуальна ця характеристика судків, використовуваних в офісі, подорожі тощо.

    Місткість - важливий критерій вибору контейнерів, які ви хочете купити для кухні. Максимальний обсяг судки становить 2,5 літра. Він призначений для зберігання великої кількості салатів, молочних продуктів, супів, каш. Є і невеликі моделі для соусів, міні-бутербродів.

    Замовити судки можна по-окремо або набором. У нашому каталозі недорого запропоновані обидва варіанти. Максимальна укомплектованість набору становить 10 предметів.

    Виріб пропонуються в двох варіантах матеріалів: склі і пластику. Вибирайте скляний посуд, якщо плануєте наповнювати її гарячими стравами. Пластиковий судок - відмінний варіант для пікніка.

    Де купити за демократичною ціною?

    Недорогі ємності для продуктів і готових страв продаються в інтернет-магазині «Метелка». Пропонуємо не тільки низькі ціни, але і швидку доставку різноманітних товарів для дому та дачі. Оформити замовлення можна з будь-якого міста.

  • Ємності для сипучих

    Крупи, цукор, сіль і багато інших сипучі продукти, що використовуються кожен день на кухні, вимагають обережного і правильного зберігання. Використовувати для цієї мети поліетиленові пакети, коробочки з-за під чаю (кава) - не кращий варіант. Якщо ви бажаєте підтримувати порядок на кухні будинку і дачі, краще купити недорогі, але зручні пластикові контейнери для сипучих продуктів. Розглянемо, як правильно вибирати ємності із пластику.

    Характеристики якісних пластикові контейнери для зберігання сипучих продуктів

    Ємності, призначені для зберігання сипучих продуктів, цілком можуть коштувати недорого. Головне, щоб матеріал, з яких виготовлені контейнери, був безпечний і нетоксичний. Харчовий пластик (поліпропілен) - прийнятний варіант. Цей матеріал ударостійкий, легкий і довговічний. Посуд із пластику підійде для тривалого зберігання продуктів харчування.

    Правильно обрана ємність повинна мати достатній для зберігання необхідної кількості сипучих продуктів обсяг. Так, для круп і цукру переважно купувати контейнер місткістю не менше 1 літра.

    Герметично закривається кришка - невід'ємна характеристика якісного і зручного контейнера для зберігання сипучих продуктів. Вона захищає крупи, цукор, сіль, спеції від вологи і дрібних комах.
    Якісний і недорогий товар запропонований такими відомими виробниками як Ucsan, Fissman, IrakPlastic.

    Де купити за вигідною ціною з доставкою в будь-яке місто України?

    Інтернет-магазин «Метелка» пропонує відмінний асортимент практичних і якісних товарів для кухні і вдома. Каталог на сайті регулярно поповнюється цікавими новинками, доступними за низькими цінами. Також інтернет-магазин пропонує співпрацю за схемою Дропшиппінг.

  • Ємності для спецій і соусів

    Спеції різних видів мають унікальним ароматом, який дозволяє розкрити багатогранний смак улюблених страв. При неправильному зберіганні прянощі швидко втрачають свій запах, а їх застосування в кулінарії стає неефективним. Тому для будь-якої кухні необхідно придбати недорогий, але зручний органайзер або окремі ємності для спецій та інших наповнювачів.

    Де найкраще зберігати прянощі?

    Більшість людей використовує в приготуванні страв не один, а кілька видів прянощів. Якщо ви використовуєте на кухні спеції в розфасованому вигляді, зверніть увагу на практичний органайзер, що складається з декількох секцій, розділених перегородками. На такий підставці для спецій можна зручно і акуратно зберігати пакетики, не перемішуючи їх між собою.

    Де зберігати соуси?

    Магазинні і приготовлені власними руками соуси переважно зберігати в спеціальних ємностях. Для рідких соусів на основі соків, харчового оцту і рослинних масел краще купити розпилювач з дозатором. Останній дозволяє не помилитися з кількістю продукту, який ви додаєте в ту чи іншу страву. Для густих соусів на основі сметани, кетчупу, гірчиці необхідно придбати ємності, укомплектовані окремою ложкою.

    Де купити недорогі ємності для спецій?

    Ласкаво просимо в інтернет-магазин «Метелка»! Наші переваги для клієнтів:

    1. Тут ви зможете купити за демократичною ціною кращі аксесуари для улюбленої кухні, в тому числі і практичні ємності для спецій і свіжоприготовлених соусів.
    2. Також в асортименті доступні і інші недорогі товари для дому та дачі, в тому числі і оригінальні новинки від відомих виробників.
    3. Покупцям регулярно пропонуються акції, що дозволяють купувати необхідні речі за максимально вигідними цінами.
    4. Товар можна замовити з будь-якого міста України.
  • Хлібниці

    Хлібниця - це необхідна покупка для кухні. Це пристосування дозволяє правильно зберігати хліб, захищаючи його від різких перепадів температур, вологи і пилу. Вибираючи, яку хлібницю купити, важливо звертати увагу не тільки на ціну, але і на інші характеристики товару, наприклад, матеріал виготовлення, розміри і т.д. Розповімо, як купити недорогу і якісну хлібницю.

    Основні особливості товару

    При пошуках ідеальної хлібниці для будинку за вигідною ціною, рекомендуємо в першу чергу звертати увагу на матеріал виготовлення товару.

    Різновиди виробів:

    1. Пластикові: гідністю такого варіанту вважається низька вартість. Однак на цьому перелік плюсів закінчується, оскільки пластикові пристосування для зберігання хліба мають обмежений термін експлуатації. Також неякісний пластик, з якого виробляють найдорожчі кухонне приладдя, може виділяти шкідливі речовини.
    2. Дерево: дерев'яні аксесуари для кухні вважаються екологічно чистими і довговічними.
    3. Нержавейка: металеві хлібниці мають ряд переваг. По-перше, такі пристосування характеризуються міцністю і довговічністю. Нержавіюча сталь легко піддається чищенню.

    Також користуються популярністю вироби з комбінованих матеріалів, наприклад, дерева і металу.

    При покупці міні-шафки для хліба важливо звертати увагу на місткість. Оцініть, скільки продукту ви регулярно купуєте і зробіть правильний вибір моделі.

    Де купити за максимально вигідними цінами?

    Інтернет-магазин «Метелка» пропонує покупцям якісні товари для кухні по максимально демократичною вартості. Замовлення можна оформити з будь-якого міста України. Слідкуйте за нашим регулярно оновлюється асортиментом на сайті.
  • Вакуумна упаковка

    Побутовий вакууматор - корисне пристосування, яке варто купити для дому. Він призначений для упаковки харчових продуктів шляхом відкачування повітря з поліетиленових мішечків. Останні потім надійно запаюються. Розповімо, яку практичну користь мають вакууматора і пакети для вакуумної упаковки.

    Для чого використовують домашні вакууматора?

    Зберігання харчових продуктів в спеціальних пакетах для вакуумної упаковки має ряд переваг:

    • значно подовжує термін зберігання їжі і дозволяє зберегти її первинні смакові якості;
    • захищає холодильник від неприємних запахів;
    • допомагають підтримувати порядок в холодильнику і кухонних шафках;
    • запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів;
    • дозволяє зручно розфасувати кави, чай, спеції, м'ясо, сир, хліб, булочки, солодощі та інше.

    Вакууматора і пакети для вакуумної упаковки стануть незамінними помічниками на дачі і в поході, так як дозволяють компактно і акуратно перевозити продукти.

    Прилади умовно можна розділити на 2 типу:

    1. Електричні: працюють від мережі. Потужність таких домашніх вакууматора не перевищує 200 Вт. Мінусом електроприладів вважають те, що їх неможливо використовувати, якщо немає доступу до мережі.
    2. Механічні (ручні): чи не залежать від батарейок і підключення до мережі. Принципом роботи нагадують механічні насоси. Використовуються спільно зі спеціальними пакетами для вакуумної упаковки.
    Перед тим як користуватися приладом будинку, рекомендуємо детально ознайомитися з інструкцією від виробника.

    Де купити за вигідною ціною?

    Кращі товари для дому та дачі пропонуються недорого в інтернет-магазині «Метелка». Покупець може замовити необхідні кухонне приладдя по найкращим в Україні цінами з доставкою в будь-яке місто України.

на сторінку
Показані 1 - 20 із 61 пунктів
Термоси і зберігання продуктів
Термоси, контейнери, банки та інші ємності для зберігання продуктів - це необхідна покупка для будинку або дачі. Купити якісний товар за доступною ціною можна в інтернет-магазині «Метелка».

В асортименті нашого магазину представлені такі ємності для зберігання продуктів:

• Хлібниці;
• Харчові контейнери і судки;
Термоси ;
• ланчбокс;
•...
Термоси, контейнери, банки та інші ємності для зберігання продуктів - це необхідна покупка для будинку або дачі. Купити якісний товар за доступною ціною можна в інтернет-магазині «Метелка».

В асортименті нашого магазину представлені такі ємності для зберігання продуктів:

• Хлібниці;
• Харчові контейнери і судки;
Термоси ;
• ланчбокс;
Харчові термоса ;
• Ємності для сипучих продуктів;
• Коробки для зберігання чаю, спецій b cjecjd;
• Пляшки;
• Вакуумна упаковка;
Термокружки .

Класифікація

Різноманітні кухонне приладдя дозволяють підтримувати чистоту і порядок на кухні. Також існують контейнери (ланчбокси), посуд для сипучістю і термоси, які можна взяти з собою в подорож.
Сьогодні кухонне приладдя пропонуються наступними виробниками:
• Bona;
• Con Brio;
• Empire;
• Hauser;
• Maestro і багатьма іншими.

Вибираючи, які термоси і контейнери для зберігання продуктів (хлібниці, пляшки баночки для круп, чаю, цукру) придбати, звертайте увагу на наступні параметри:

1. Місткість: обсягу має вистачити, щоб забезпечити зручне зберігання твердої їжі або напоїв.
2. Матеріал виготовлення: бюджетні пластикові ємності для овочів, фруктів, напоїв, нарізки мають низьку вартість, але їх зносостійкість незначна. Вироби з нержавіючої сталі більш дорогі, ніж пластикові, але купити їх варто в тому випадку, якщо ви плануєте використовувати вироби протягом багатьох років. Вдалий приклад - сталеві термокружки або термоси. Деякі пристосування, наприклад, хлібниці виготовляють з дерева.
3. Дизайн: зовнішні особливості пристосування для зберігання продуктів повинні гармоніювати зі стилем оформлення кухні будинку або дачі.

Де придбати за вигідною ціною

Інтернет-магазин «Метелка» пропонує відмінний вибір посуду і аксесуарів для зберігання продуктів і напоїв за вигідними цінами і на будь-який смак. Якщо є питання по вартості або характеристиками речі, що сподобалася, зверніться до наших менеджерів за професійною консультацією. Купити бажаний товар можна з будь-якої точки України. Доставка здійснюється в Київ, Одесу, Дніпро, Львів і в будь-яке місто України.
Докладніше