Кондитерські інструменти
Тим, хто звик вдома випікати торти, печиво, кекси, тістечка і багато іншої солодку випічку, точно не вдасться обійтися без різноманітних кондитерських інструментів. До них відносять спеціальні форми-слайсери для бісквітів, пристосування для формування декору з крему, качалки для тіста, кулінарні шпателі та інше. Правильно користуючись такими пристроями, можна без праці готувати не тільки смачні, але і естетично привабливі вироби з тіста. Більш докладно розповімо про призначення різних інструментів, що використовуються в приготуванні випічки.
Для чого потрібні кондитерські інструменти: короткий огляд функцій
Багато господинь випікають будинку бісквітні торти. Кращим помічником в такій справі стане форма-слайсер. Вона дозволяє не тільки спекти гарний і пишний бісквіт, але і акуратно нарізати його на коржі. Відмінний приклад: регульована форма-слайсер Kamille, укомплектована ножем. Також для нарізки бісквіта можна купити кондитерську струну.
Для розкочування тіста знадобляться качалки з зручними ручками. Бажано, щоб пристосування було виготовлено з матеріалу, до якого не прилипає тісто. Відповідний варіант - силіконова скалка.
Домашню випічку можна без праці прикрашати квітами з крему і мастики. Для виготовлення кондитерського декору необхідні спеціальні інструменти:
- Ножиці для кондитерських квітів;
- Набори інструментів для роботи з мастикою;
- Валики для набивання візерунків;
- Шпателі для тортів.
Різноманітні пристосування для кондитерських виробів зручно і вигідно замовляти у одного продавця.