Овочерізки
Овочерізка - незамінний прилад, який дозволить економити час, який витрачається на подрібнення овочів звичайним ножем. Пристосування пропонується в різних варіаціях, що відрізняються один від одного типом робочого елемента. Якщо ви плануєте купити якісний і недорогий подрібнювач, слайлер або шатківницю, розповімо, на що потрібно звертати увагу при виборі.
Типи інструментів
Використання сучасної овочерізки - краще рішення, якщо потрібно зробити процес подрібнення продуктів швидким, зручним і безпечним.
За принципом роботи пристосування класифікуються наступним чином:
- Ручні: конструкція таких інструментів проста, оскільки включає лише рукоятку і ріжучий елемент, який подрібнює або чистить овочі. Шинкування - популярний кухонний прилад, що відноситься до цієї категорії. До ручним подрібнювач відносять металеві терки.
- Механічні: складається з декількох ріжучих лез, власника, контейнера для подрібненого продукту. Слайсер з декількома насадками для роботи з сирими і вареними овочами - хороший приклад універсальної механічної овочерізки. Прилад дозволяє нарізати плоди кубиками, кружечками, соломкою.
Ріжучий елемент пристосування повинен бути виготовлений з нержавіючої сталі, оскільки це високоміцний метал.
Кращі подрібнювачі для продуктів пропонуються такими виробниками як Empire, Kamille, Fissman, Maestro.