Каталог

Фільтр за

Наявність:

Наявність:

Цікаві статті

Дивитися всі
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
У світі кулінарії існує багато інструментів, але лише деякі дійсно здатні вивести...
Як обрати ручну м'ясорубку
Як обрати ручну м'ясорубку
Повний гід з вибору ручної м'ясорубки: усе, що потрібно знати перед покупкою...
Плейсмати, сервірувальні серветки та підтарільники: у чому різниця і для чого потрібні?
У сучасному світі сервіровка столу виконує не лише практичну, а й естетичну...

Клієнти кажуть

Клієнти кажуть

Menu
Menu

Штопори

Активні фільтри

Новорічні свята зовсім близько. Вже зараз можна приступати до пошуку подарунків родичам, друзям і коханим! Важільний штопор - одна з кращий ідей презенту. Подарунковий штопор прекрасно поєднує в собі практичність, стильний дизайн і буде доречний до будь-якого святкового столу.

Якщо ви подаєте до столу вино, без якісного штопора. Вони можуть продаватися як по-окремо, так і входити в подарунковий набір сомельє. Штопори, незважаючи на просту конструкцію, пропонуються в різних варіаціях. Розглянемо, як вибрати ідеальну відкривачку для вина.

З чого складається штопор і яким він може бути?

Будь-який прилад для відкупорювання винних пляшок складається з наступних важливих елементів:

  1. Гвинт: спіралевидні елемент, виконаний з міцного металу. Спіраль угвинчується в пробку і міцно фіксується.
  2. Рукоятка: з її допомогою створюється зчеплення гвинта з пробкою. Провернувши рукоятку, можна акуратно витягнути пробку з горла пляшки.

Бувають і багатофункціональні штопори, які підійдуть для відкупорювання будь-яких кришок. Крім гвинта і рукоятки, прилад включає:

  1. Упор: обов'язковий елемент важеля штопора. Ще такий інструмент називають ножем сомельє.
  2. Ніж для фольги: це зубчасте коліщатко або гостре лезо. Ефективно відрізає захисну фольгу.
  3. Відкривачка: металевий гачок, який дозволяє відкрити шийку пляшки, закрите жерстяної кришкою.

Як користуватися найпростішим інструментом:

  1. Обрізати захисну фольгу навколо пробки.
  2. Кінець металевого гвинта потрібно вставати в центральну частину пробки. За допомогою рукоятки її потрібно рівномірно обертати, поки спіраль повністю не угвинтитися.
  3. З силою витягнути пробку вгору.

Ножем сомельє користуються трохи інакше:

  1. Знімають захисну фольгу, ввинчивают спіраль в пробку.
  2. Виїмку ставлять на край горлечка.
  3. За допомогою важеля пробку потрібно витягнути наполовину.
  4. Щоб повністю витягти пробку, потрібно встановити на край горлечка другу виїмку.

Де купити за вигідною ціною в Україні?

В асортименті інтернет-магазину «Метелка» покупцям запропоновані найбільш затребувані аксесуари і приналежності для бару. Замовляйте товар, який сподобався, вибирайте бажаний спосіб доставки та оплати. Покупцям з Одеси доступний самовивезення товарів.