М'ясорубки 

Товарів у наявності: 9
Швидкий перегляд
800 грн 872 грн В наявності
KM 6521
1 Відгуки

800 грн 872 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
1 010 грн 1 098 грн В наявності
KM 6522
1 Відгуки

1 010 грн 1 098 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
1 254 грн 1 364 грн В наявності
KM 6523
0 Відгуки

1 254 грн 1 364 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
2 177 грн 2 367 грн В наявності
KM 6524
0 Відгуки

2 177 грн 2 367 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
1 692 грн 1 842 грн В наявності
KM 6525
0 Відгуки

1 692 грн 1 842 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
2 400 грн 2 631 грн В наявності
KM 6527
0 Відгуки

2 400 грн 2 631 грн
Знижена ціна!
Швидкий перегляд
3 299 грн Немає в наявності
Додати в кошик
Показані 1 - 9 із 9 пунктів
М'ясорубки

Ручна м'ясорубка - це простий у використанні і недорогий кухонний агрегат, призначений для швидкого подрібнення м'яса. З її допомогою можна якісно приготувати фарш зі свинини, телятини, курятини, індички. Надійна ручна м'ясорубка - це незамінна річ, якщо ви любите домашні котлети, пельмені, тефтелі, пиріжки з м'ясом. Звичайна механічна модель не...

Ручна м'ясорубка - це простий у використанні і недорогий кухонний агрегат, призначений для швидкого подрібнення м'яса. З її допомогою можна якісно приготувати фарш зі свинини, телятини, курятини, індички. Надійна ручна м'ясорубка - це незамінна річ, якщо ви любите домашні котлети, пельмені, тефтелі, пиріжки з м'ясом. Звичайна механічна модель не втрачає популярність навіть незважаючи на широкий вибір електром'ясорубок. Розглянемо всі особливості таких подрібнювачів.

Механічна м'ясорубка: особливості, переваги

Ручні м'ясорубки призначені для переробки невеликих порцій м'яса. До переваг можна віднести незалежності від джерел електроживлення, просте використання, низьку ціну. Також багато моделей можуть йти в комплекті з насадками, що дозволяють отримувати фарш будь-якої консистенції. Якісні м'ясорубки виготовляють з чавуну з оцинкованим покриттям, алюмінію, нержавіючої сталі - міцних і зносостійких матеріалів.

Агрегат складається з наступних важливих елементів:

  • Корпус;
  • Мясопріемнік;
  • Шнековий вал;
  • Ніж;
  • ґрати (насадки);
  • Затискне кріплення для фіксації на поверхні кухонного столу;
  • Рукоятка.

Принцип роботи ручної м'ясорубки простий: спершу в мясопріемнік закладають шматочки м'яса відповідного розміру. Після воно потрапляє в шнековий конвеєр. При впливі на рукоятку м'ясо рухається до ножа, яким подрібнюється. Готовий фарш виходить назовні. Після роботи ручну м'ясорубку розбирають і акуратно миють кожен її елемент.

Де купити ручну м'ясорубку за привабливою ціною в Україні?

У нашому інтернет-магазині «Метелка» запропоновані недорогі, але якісні м'ясорубки, соковижималки та інші корисні пристосування для домашньої кухні. Товар можна купити з будь-якого міста. Якщо ви проживаєте в Одесі, вам доступний самовивезення.

Докладніше