М'ясорубки
Ручна м'ясорубка - це простий у використанні і недорогий кухонний агрегат, призначений для швидкого подрібнення м'яса. З її допомогою можна якісно приготувати фарш зі свинини, телятини, курятини, індички. Надійна ручна м'ясорубка - це незамінна річ, якщо ви любите домашні котлети, пельмені, тефтелі, пиріжки з м'ясом. Звичайна механічна модель не втрачає популярність навіть незважаючи на широкий вибір електром'ясорубок. Розглянемо всі особливості таких подрібнювачів.
Механічна м'ясорубка: особливості, переваги
Ручні м'ясорубки призначені для переробки невеликих порцій м'яса. До переваг можна віднести незалежності від джерел електроживлення, просте використання, низьку ціну. Також багато моделей можуть йти в комплекті з насадками, що дозволяють отримувати фарш будь-якої консистенції. Якісні м'ясорубки виготовляють з чавуну з оцинкованим покриттям, алюмінію, нержавіючої сталі - міцних і зносостійких матеріалів.
Агрегат складається з наступних важливих елементів:
- Корпус;
- Мясопріемнік;
- Шнековий вал;
- Ніж;
- ґрати (насадки);
- Затискне кріплення для фіксації на поверхні кухонного столу;
- Рукоятка.
Принцип роботи ручної м'ясорубки простий: спершу в мясопріемнік закладають шматочки м'яса відповідного розміру. Після воно потрапляє в шнековий конвеєр. При впливі на рукоятку м'ясо рухається до ножа, яким подрібнюється. Готовий фарш виходить назовні. Після роботи ручну м'ясорубку розбирають і акуратно миють кожен її елемент.
Де купити ручну м'ясорубку за привабливою ціною в Україні?
У нашому інтернет-магазині «Метелка» запропоновані недорогі, але якісні м'ясорубки, соковижималки та інші корисні пристосування для домашньої кухні. Товар можна купити з будь-якого міста. Якщо ви проживаєте в Одесі, вам доступний самовивезення.