Шинковари
М'ясні вироби, приготовані в домашніх умовах, смачні та безпечні для здоров'я. Приготувавши їх самостійно, ви будете впевнені в натуральності складу. Купивши якісну шинковарку, ви значно спростите процес приготування м'ясного делікатесу. Таке пристосування можна за кращою в Україні ціною придбати в інтернет-магазині «Метелка». Розповімо про популярних моделях шинковаров і їх особливості.
Огляд
Сьогодні шинковарки пропонуються такими виробниками як BIOWIN, Orion.
Опис моделей:
1. Biowin: виробник випускає недорогі шинковари різної місткості: 0,8, 1,2, 1,5, 3 кілограми. Шінковар являє собою велику циліндричну каструлю, оснащену термометром. Всередині знаходиться пружинний механізм, що піднімає вміст в процесі уварювання. Виріб виготовлено з надійної нержавіючої сталі.
2. Orion: шинковар, який пропонується за максимально доступною ціною, вдало поєднується з високою якістю. Місткість становить 1,2 і 3 кг. Обидві моделі оснащуються термометрами для контролю процесу приготування м'яса.
Обладнання перерахованих вище марок можна купити у нас. Розповімо, як правильно користуватися домашньою шинковаркой, щоб отримати смачний продукт для раціону дітей і дорослих.
Коротка інструкція:
1. Встановіть кришку так, щоб її пази збіглися з пазами ємності.2. Пружини закріпіть на підставі корпусу.
3. Перевернувши сам шинковар, потрібно покласти в неї кулінарний пакет, наповнений м'ясом, зеленню, спеціями та іншими кулінарними інгредієнтами для вашого страви.
4. Пакет щільно утрамбуйте, щоб в посуді не залишилися порожнечі. Після встановіть кришку і зафіксуйте її пружинами.
5. Ставимо в духовку на 1,5-2 години, виставивши температуру 150 градусів.
Після дістаємо шинковарку з духовки і намагаємося швидко охолодити її. Це спростить процес отримання готового блюда.
Переваги шінковар:
- недорогий пристрій з доведеною ефективністю;
- проста експлуатація;
- дозволяє готувати страви з м'яса, які стануть кращою заміною магазинних ковбас, сосисок, консервів.