Шинковари 

Товарів у наявності: 23
на сторінку
Показані 1 - 12 із 23 пунктів
Шинковари

М'ясні вироби, приготовані в домашніх умовах, смачні та безпечні для здоров'я. Приготувавши їх самостійно, ви будете впевнені в натуральності складу. Купивши якісну ветчінніцу, ви значно спростите процес приготування м'ясного делікатесу. Таке пристосування можна за кращою в Україні ціною придбати в інтернет-магазині «Метелка». Розповімо про попу...

М'ясні вироби, приготовані в домашніх умовах, смачні та безпечні для здоров'я. Приготувавши їх самостійно, ви будете впевнені в натуральності складу. Купивши якісну ветчінніцу, ви значно спростите процес приготування м'ясного делікатесу. Таке пристосування можна за кращою в Україні ціною придбати в інтернет-магазині «Метелка». Розповімо про популярних моделях ветчінніц і їх особливості.

Огляд


Сьогодні ветчінніци пропонуються такими виробниками як BIOWIN, Orion.
Опис моделей:
1. Biowin: виробник випускає недорогі ветчінніци різної місткості: 0,8, 1,2, 1,5, 3 кілограми. Шінковар являє собою велику циліндричну каструлю, оснащену термометром. Всередині знаходиться пружинний механізм, що піднімає вміст в процесі уварювання. Виріб виготовлено з надійної нержавіючої сталі.
2. Orion: ветчінніца, яка пропонується за максимально доступною ціною, вдало поєднується з високою якістю. Місткість становить 1,2 і 3 кг. Обидві моделі оснащуються термометрами для контролю процесу приготування м'яса.
Обладнання перерахованих вище марок можна купити у нас. Розповімо, як правильно користуватися домашньою ветчінніцей, щоб отримати смачний продукт для раціону дітей і дорослих.

Коротка інструкція:

1. Встановіть кришку так, щоб її пази збіглися з пазами ємності.
2. Пружини закріпіть на підставі корпусу.
3. Перевернувши саму ветчінніцу, потрібно покласти в неї кулінарний пакет, наповнений м'ясом, зеленню, спеціями та іншими кулінарними інгредієнтами для вашого страви.
4. Пакет щільно утрамбуйте, щоб в посуді не залишилися порожнечі. Після встановіть кришку і зафіксуйте її пружинами.
5. Ставимо в духовку на 1,5-2 години, виставивши температуру 150 градусів.
Після дістаємо ветчінніцу з духовки і намагаємося швидко охолодити її. Це спростить процес отримання готового блюда.
Переваги шінковар:
недорогий пристрій з доведеною ефективністю;
проста експлуатація;
дозволяє готувати страви з м'яса, які стануть кращою заміною магазинних ковбас, сосисок, консервів.
Купити шінковар можна не тільки для будинку, але і в якості практичного подарунка друзям або родичам.

Де знайти вигідні ціни?

Інтернет-магазин «Метелка» пропонує кожному купити оригінальні шінковари від виробника за вигідною вартості з швидкою доставкою до вашого міста. Якщо необхідна консультація по товару, ви зможете задати питання нашим фахівцям.
Докладніше