Каталог

Фільтр за

Наявність:

Наявність:

Ціна

Ціна

  • 875 грн. - 3 285 грн.

Розмір

Розмір

Цікаві статті

Дивитися всі
Марміт який обрати та як використовувати?
Марміт який обрати та як використовувати?
Керамічний марміт: елегантна подача та завжди теплі страви Сучасна кухня – це не...
Електричний ланчбокс із підігрівом: що це, як обрати і навіщо потрібен?
Електричний ланчбокс із підігрівом: що це, як обрати і навіщо потрібен?
У добу стрімкого ритму життя, коли часу на повноцінний обід часто не вистачає, все...
Прикраса-обтяжувач для скатертини — що це таке?
Прикраса-обтяжувач для скатертини — що це таке?
Прикраса-обтяжувач для скатертини Маленька деталь, що змінює всеІноді саме...

Клієнти кажуть

Клієнти кажуть

Menu
Menu

М'ясорубки

Активні фільтри

Ручна м'ясорубка - це простий у використанні і недорогий кухонний агрегат, призначений для швидкого подрібнення м'яса. З її допомогою можна якісно приготувати фарш зі свинини, телятини, курятини, індички. Надійна ручна м'ясорубка - це незамінна річ, якщо ви любите домашні котлети, пельмені, тефтелі, пиріжки з м'ясом. Звичайна механічна модель не втрачає популярність навіть незважаючи на широкий вибір електром'ясорубок. Розглянемо всі особливості таких подрібнювачів.

Механічна м'ясорубка: особливості, переваги

Ручні м'ясорубки призначені для переробки невеликих порцій м'яса. До переваг можна віднести незалежності від джерел електроживлення, просте використання, низьку ціну. Також багато моделей можуть йти в комплекті з насадками, що дозволяють отримувати фарш будь-якої консистенції. Якісні м'ясорубки виготовляють з чавуну з оцинкованим покриттям, алюмінію, нержавіючої сталі - міцних і зносостійких матеріалів.

Агрегат складається з наступних важливих елементів:

  • Корпус;
  • Мясопріемнік;
  • Шнековий вал;
  • Ніж;
  • ґрати (насадки);
  • Затискне кріплення для фіксації на поверхні кухонного столу;
  • Рукоятка.

Принцип роботи ручної м'ясорубки простий: спершу в мясопріемнік закладають шматочки м'яса відповідного розміру. Після воно потрапляє в шнековий конвеєр. При впливі на рукоятку м'ясо рухається до ножа, яким подрібнюється. Готовий фарш виходить назовні. Після роботи ручну м'ясорубку розбирають і акуратно миють кожен її елемент.

Де купити ручну м'ясорубку за привабливою ціною в Україні?

У нашому інтернет-магазині «Метелка» запропоновані недорогі, але якісні м'ясорубки, соковижималки та інші корисні пристосування для домашньої кухні. Товар можна купити з будь-якого міста. Якщо ви проживаєте в Одесі, вам доступний самовивезення.