Нас часто запитують який кулінарний термометр краще вибрати? Тут же виникає зустрічне запитання, а для яких цілей? Дуже багато покупців хочуть "для всього"
  Чи можна підібрати такий кулінарний термометр, щоб він був універсальним? Так звичайно!
Універсальний термометр   обов'язково повинен мати щуп і шкалу вимірювання   від - 5 і до + 200     ° C з невеликою похибкою. Ми рекомендуємо вибирати електронний термометр.
Таким термометром можна легкоізмеріть температуру соусів, чаю при заварюванні, температуру всередині стейка і ще багато всього.
  Якщо ж ви точно знаєте з якою метою вам потрібен кухонний термометр, краще вибирати зі спеціальною шкалою і вузько спрямованими характеристиками!

Термометри для м'яса   можуть бути електронні і механічні, але обов'язково зі щупом.
Термометр для м'яса без щупа - це марна річ!
Зараз в моду увійшли термометри з виносним щупом і навіть з функцією   Bluetooth. Такі термометри дуже зручні, але звичайно стоять на порядок дорожче.
Варто так само відзначити, що не кожен термометр для м'яса можна використовувати при запіканні в духовці.
Ми рекомендуємо термометри польської фірми Browin механічні та жароміцні. Одним з найбільш продаваних є Термометр зі щупом і подвійною шкалою. Такий термометр одночасно вимірює температуру всередині запікаємо страви, а також температуру всередині духовки. Погодьтеся це дуже зручно!

Терм