Багатофункціональна м'ясорубка BROWIN   # 6

Ручна м'ясорубка – відмінно підходить для побутового використання і для невеликих ресторанів. Завдяки дуже гострого ножа, виконаного з нержавіючої сталі, і масивної решітці також з нержавіючої сталі м'ясорубка відмінно справляється з перемелюванням м'яса. Виріб оснащений насадкою для печива і затискачем для кріплення м'ясорубки до стільницям різної товщини.

У набір входить:

м'ясорубка (1), насадка для виготовлення печива (2), затискачі для прикріплення м'ясорубки до стільниці (3), що перемелює гвинт (4), ніж (5) і ситечко (6), виготовлені з нержавіючої сталі, кільце (7 ), що блокує механізм, рукоять (8), болт для закріплення рукояті (9)

Інструкція по експлуатації:

1. Перед першим використанням всі частини м'ясорубки необхідно промити в гарячій воді і ретельно просушити.

2. Зібрати м'ясорубку і закріпити її на підставі за допомогою кріпильного гвинта (див. Малюнок)

3. Переконайтеся, що рукоятка рухається без опору.

4. М'ясо вимити, видалити шкіру і кістки.

5. Підготовлене м'ясо розрізати на більш дрібні шматки.

6. Під гайку підставте ємність, в яку буде збиратися мелене м'ясо.

7. Покладіть м'ясо в мясопріемнік і крутите рукоятку м'ясорубки.

Догляд:

Після кожного використання необхідно ретельно вимити кожен елемент, потім витерти їх ганчіркою, просоченою декількома краплями харчового масла для запобігання появи іржі.