КЕРІВНИЦТВО ПО ЕКСПЛУАТАЦІЇ ─   ОКОРОКОВАРКА 1,5 КГ В ВОДНОГО СОРОЧЦІ

СХЕМА БУДОВИ:

1. Окороковарка 1,5 кг

a. посуд окороковаркі

b. притискна пластина

c. пружина

d. кришка

2. Каструля 4 л

3. Комір

4. Термометр для виміру температури м'яса

5. Термометр для виміру температури води

Перед першим іспользованіемнабор рекомендується вимити теплою водою або в посудомийній машині, ретельно прополоскати і висушити.

Спосіб застосування:

1. Посуд окороваркі наповнити обраним м'ясом (краще всього використовувати рекомендовані пакетики для окороваркі марки Browin).

2. На м'ясне наповнення покласти притискну пластину. Притискна пластина повинна лежати на м'ясі опуклою частиною догори.

3. У опуклу частину притискної пластини закриття пружину згідно зі схемою, дотиснути кришку окороковаркі і помістити в неї термометр.

4. У каструлю 4 л налити воду до рівня, визначеного лінією « water level ».

5. На каструлю покласти комір.

6. У комірі помістити менший термометр.

7. На комір покласти окороковарку 1,5 кг - окороковарка спирається про комір, не торкаючись дна каструлі.

8. Окороковарку слід залишити у водному розчині на 2 - 3 години (в залежності від виду м'яса).

9. Вийняти окороковарку з каструлі, залишити до моменту охолодження, далі помістити в холодильник на мінімум 8 годин.

Окороковарку можна мити в посудомийній машині.

Каструля 4л виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі. Спеціальне багатошарове термічне дно оптимально проводить тепло. Підходить для використання на всіх типах плит, включаючи індукційні плити:

 електрична плита: Так

 індукційна плита: Так

 газова плита: Так

ПРИМІТКА!

 Під час готування каструля завжди повинна знаходитися в місці, недоступному для дітей, які повинні тоді перебувати на безпечній відстані.

 Деякі елементи пристосування в ході готування можуть бути сильно гарячими, існує небезпека отримання опіків.

 Ніколи не залишайте на вогні каструлю без вмісту і не ставте порожню каструлю на гарячу конфорку.

 Підбирайте відповідай розмір конфорки таким чином, щоб вогонь або джерело тепла стосувався Нолькена низу вироби і не охоплював боків каструлі.

 Завжди перед початком готування витирайте досуха низ виробів для готування, особливо при використанні керамічної, галогенною або індукційної кухонної плити, в іншому випадку каструля може прикипіти до плити.

 Виріб слід використовувати тільки згідно керівництву по експлуатації. Будь-який інший спосіб експлуатації не відповідає її призначенню виробу.

 Ніколи не підігрівати порожні каструлі і сковорідки.

 Після кожного використання слід вимити внутрішнє і зовнішнє покриття губкою в теплій воді з додаванням миючого засобу. Ретельно обполосніть і просушіть виріб.

 Не слід використовувати шорсткі, дротові губки і абразивні порошки для скобления.

 Не слід поливати розігріту сковороду холодною водою і занурювати її в холодну воду. Різка зміна температури може стати причиною деформації дна.

 Чи не мочити у воді занадто довго зовнішню поверхню сковороди через наявність алюмінієвих кріплень (наприклад, заклепок). Завжди старанно висушувати всі елементи пристосувань для готування.

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

Окороковарка призначена для виготовлення шинки і окостів в домашніх умовах.

Використання пристрою не за призначенням заборонено.

Чи не ставити самій окороковаркі безпосередньо на джерелі тепла.

Пристрій не може бути використано для дитячих ігор.

Упаковку і зношене пристрій слід утилізувати відповідно до правил, обов'язковими на території держави, де пристрій використовується.