

310301 Білкова ковбасна оболонка Browin 55 мм
Білкова оболонка для ковбасних виробів - для варіння, копчення, сирокопчені.
Це дозволяє готувати смачні копченості або зварені ковбасні вироби, такі як живець, краков, шинка і довго дозрівають ковбаси. < br />
Параметри
Перед використанням
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, строго дотримуючись тривалість замочування.
Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її «жорсткіше» через витіснення води з білкової структури молекулами солі.
Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%.
Замочування виробляють при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні
Комплектація:
Характеристики