Каталог

Цікаві статті

Дивитися всі
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
У світі кулінарії існує багато інструментів, але лише деякі дійсно здатні вивести...
Як обрати ручну м'ясорубку
Як обрати ручну м'ясорубку
Повний гід з вибору ручної м'ясорубки: усе, що потрібно знати перед покупкою...
Плейсмати, сервірувальні серветки та підтарільники: у чому різниця і для чого потрібні?
У сучасному світі сервіровка столу виконує не лише практичну, а й естетичну...

Клієнти кажуть

Клієнти кажуть

Menu
Menu
Шприц ковбасний вертикальний Kamille на 3 кг (KM 6509) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Шприц ковбасний вертикальний Kamille на 3 кг (KM 6509) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Шприц ковбасний вертикальний Kamille на 3 кг (KM 6509) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Шприц ковбасний вертикальний Kamille на 3 кг (KM 6509) купити недорого || Metelka.com.ua

Шприц ковбасний вертикальний Kamille на 3 кг (KM 6509)

2 700 грн.
Без податку

KM 6509
Вибачте, даний товар закінчився.
Кількість
Немає в наявності

Шприц ковбасний ВЕРТИКАЛЬНИЙ Kamille на 3 кг

Шприц ковбасний 3 кг Kamille - це недорогий, дуже зручний і простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок і сосисок .

З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів.

В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки.

Шприц має кріплення і займає досить мало місця на стільниці.

Вертикальний ковбасний шприц найкращий в домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення.

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал насадок: силікон
  • Діаметр насадок: 15; 19; 22; 25 мм
  • Привід механізму: ручний
  • Тип завантаження: вертикальний
  • Об'єм: 3 кг фаршу

Комплектація:

  • шприц ковбасний
  • 4 силіконових насадки діаметром: Ø 15, 19, 22, 25 мм
  • інструкція

Європейська якість!

Порядок роботи з ковбасним шприцом:

  • Приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
  • на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
  • натягніть підготовлену оболонку на цівку;
  • обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
  • при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
  • зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
  • продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем все ковбасну оболонку;
  • перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашої ковбасі

Догляд:

  • після використання помити і висушити
  • збирати в сухому вигляді
Kamille
KM 6509

Характеристики

Комплектація
шприц ковбасний, 4 силіконових насадки, інструкція
Тип завантаження
Вертикальний
Обсяг завантаження
3 кг
Тип засобу
шприц ковбасний

Можливо вам також сподобається

Покупці, які купили цей товар, також купили:

Відгуки

Коментарі (0)

Шприц ковбасний...

2 700 грн.