Каталог

Цікаві статті

Дивитися всі
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
Чавунні преси-гриль Maysternya: мистецтво ідеального приготування м’яса
У світі кулінарії існує багато інструментів, але лише деякі дійсно здатні вивести...
Як обрати ручну м'ясорубку
Як обрати ручну м'ясорубку
Повний гід з вибору ручної м'ясорубки: усе, що потрібно знати перед покупкою...
Плейсмати, сервірувальні серветки та підтарільники: у чому різниця і для чого потрібні?
У сучасному світі сервіровка столу виконує не лише практичну, а й естетичну...

Клієнти кажуть

Клієнти кажуть

Menu
Menu
Білкова ковбасна оболонка Browin 65 мм 4 метра (310302) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Білкова ковбасна оболонка Browin 65 мм 4 метра (310302) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Білкова ковбасна оболонка Browin 65 мм 4 метра (310302) купити недорого || Metelka.com.ua
  • Білкова ковбасна оболонка Browin 65 мм 4 метра (310302) купити недорого || Metelka.com.ua

Білкова ковбасна оболонка Browin 65 мм 4 метра (310302)

250 грн.
Без податку
310302
Швидко! Лише 99 залишилося для продажу!
Кількість
В наявності

310302 Білкова ковбасна оболонка Biowin 65 мм 4 метра

Оболонка білкова Browin  65 мм- основні переваги цієї оболонки для ковбаси: висока міцність і еластичність, бактеріальна чистота, природний зовнішній вигляд, оптимальне поглинання диму і проникність при копченні, стабільність форми ковбаси. Ця оболонка має характеристику  ОКУ — оболонка з підвищеною еластичністю. для формування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сировиних ковбас і копченостей, а також ковбаси з рослинними добавками.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині звареної солі при кімнатній температурі, дотримуючи тривалість замочування. Соляний розчин, з одного боку, спростовує оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її « жовтішою» через витіснення води з протеїнової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин звареної солі від 10 до 20 відсотків. Замочування виробляють при кімнатній температурі (15 —25 °С) протягом 5 —25 мін для оболонки в рулоні.

Характерики:

  •  Калібр: 65 мм. 
  • Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C у герметичній упаковці.
  • Фаршимкість в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5кг ковбасного фарша.
  • Довжина: 4 п.м
Browin
310302

Характеристики

Розмір
4 м
Діаметр
65 мм
Комплектація
оболонка, упаковка
Тип засобу
білкова оболонка

Можливо вам також сподобається

Відгуки

Коментарі (0)

Білкова ковбасна оболонка...

250 грн.