Шприц ковбасний ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ Kamille на 5,5 кг
Шприц ковбасний 5,5 кг Kamille - це недорогий, дуже зручний і простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок і сосисок .
Горизонтальний ковбасний шприц найкращий в домашніх умовах.
Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий кріпильний елемент струбцину, що дозволяє самостійно, практично без сторонньої допомоги підтримувати ковбасну оболонку під час наповнення.
За допомогою шприца ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів.
В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки.
Шприц має горизонтальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці.
Нижня ніжка - йде у вигляді присоски, яка надійно кріпить шприц до поверхні столу.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Матеріал насадок: силікон
- Розміри: 14 x 19 x 32 см
- Діаметр насадок: 15; 20; 22; 25 мм
- Привід механізму: ручний
- Тип завантаження: горизонтальний
- Об'єм: 5,5 кг фаршу
Комплектація:
- Шприц ковбасний
- 4 силіконових насадки діаметром: 15, 20, 22, 25 мм
- Інструкція
Європейська якість!
Порядок роботи з ковбасним шприцом:
- приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
- на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
- натягніть підготовлену оболонку на цівку;
- обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
- при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
- зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
- продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем все ковбасну оболонку;
- перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашої ковбасі
Догляд:
- після використання помити і висушити
- збирати в сухому вигляді